OVER ONS

MACHINEBOUW

 

 

 

Wie is Bipack?

 

Bipack is een onderneming gespecialiseerd in het uitwerken en realiseren van verpakkingsprojecten.
Samen met zijn buitenlandse partners, allen kwalitatief hoogstaande fabrikanten van verpakkingsmachines, zoekt Bipack een oplossing voor het automatiseren van eenvoudige en/of complexe verpakkingsprojecten bij zijn klanten.

 

 

Hoe werkt Bipack?

 

Bipack bespreekt elk project in detail bij de klant en uit die eerste gesprekken volgt meestal een voorontwerp met lay-out van de verpakkingslijn, en ook een budgetofferte.

 

De oplossingen zijn soms standaard verpakkingsmachines of soms op maat gemaakte sleutel-op-de-deur realisaties.

 

Ook worden tweedehandsmachines aangeboden indien het budget beperkt is of indien een korte leveringstermijn noodzakelijk is. Op aanvraag worden ook proefverpakkingen gemaakt van het toekomstig eindresultaat. Indien het voorontwerp voldoet aan de verwachtingen, dan dringt zich een bezoek op bij de fabrikant waar het project nog verder besproken wordt zodat een definitieve offerte kan uitgewerkt worden.

 

Een bijkomend voordeel van dergelijk bezoek is dat er altijd machines te zien zijn in constructie- of in afwerkingsfase. Regelmatig worden ook bezoeken georganiseerd bij bestaande klanten in België of in het buitenland.

 

Eénmaal het project gerealiseerd, dan kan u ook bij Bipack terecht voor de dienst na verkoop zoals bestellen van wisselstukken of voor een interventie van een technieker.

 

 

Welke machines kan Bipack aanbieden?

 

De fabrikanten, waarmee Bipack exclusief mee samenwerkt zijn allen zeer betrouwbare partners met tientallen jaren ervaring in de sector en met heel wat referenties over de hele wereld en dit zowel in de voedings- als de niet-voedingsnijverheid.

 

 

Contacteer ons via

+32 (0) 56 37 35 45

of GSM

+32 (0) 477 52 18 94